Halloween na naší škole

V pátek 26. října 2018 se na naší škole uskutečnila akce s názvem „Halloween na naší škole“, kterou připravili žáci 9. ročníku pro své spolužáky z prvního stupně. Celá devátá třída se zapojila nejen do náročné přípravy akce, ale následně i do organizace na jednotlivých stanovištích, kde mladší kamarádi plnili různé úkoly, kde i díky maskám a převlekům probouzeli  atmosféru Halloweenu. Žáci první až páté třídy se rozdělili na pětičlenné skupiny a spolu s doprovodem absolvovali celkem šest stanovišť. Čekaly je různě náročné úkoly, např. míchání lektvarů v „Podsvětí“, zkouška dovednosti v hodu míčkem do pusy klauna v „Lunaparku“, na stanovišti s názvem „Ruka osudu“ vyzkoušeli svou odvahu při hledání předmětů v nádobách, při „Čajovém dýchánku“ si zase otestovali svůj postřeh. Po každém úspěšně splněném úkolu získala skupina část puzzle, které museli v samotném závěru procházky halloweenskými stanovišti složit, a to přímo v operačním sále pod dohledem krvavého doktora. Pokud zvládli i tento nelehký úkol, vysloužili si sladkou odměnu, kterou si po zvládnutí všech připravených úkolů zajisté všichni zasloužili.

Devátá třída byla po skončení celé akce spokojená se svým výkonem a úsilí, které vynaložili na organizaci této akce, jim bylo vráceno pochvalami nejen z řad vyučujících, ale i žáků. Zde se podívejte na fotografie z našeho Halloweenu.

Přečtěte si reakce některých žáků deváté třídy:

Halloween na škole se moc povedl, některé věci bych trochu změnil, ale myslím si, že žáci prvního stupně naše měsíční snažení a přípravy ocenili.

Děti si to užívali, ale pro nás to bylo celkem vyčerpávající.

Akce byla velmi zábavná. Všichni jsme si podle mě užili tvoření a líčení masek, které jsme na sobě měli. Halloween bych ve škole určitě zopakovala.

Akce se z mého pohledu opravdu podařila. Dětem prvního stupně se akce velmi líbila a můžu říct, že vypadaly velmi spokojeně. Těším se, až budeme plánovat další akci.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..